NYÅRSAFTON

8 timmar kvar till tolvslaget. Allt börjar om på nytt och man känner hur en motivation och inspiration sakta men säkert kryper in i kroppen på en. Har mest suttit och skickar mail, sorterat mer kvitton som ska skickas till revisorn. dags för bokslut och hoppas man får tillbaka på skatten.
Skrivit in en del på bloggsidan. Man får gärna lämna kommentarer om vad man skulle vilja ha med på denna blogg.
Jag kommer i Januari att sätta in de 4 nya böckerna som jag gjort och självklart får man fråga om böckerna. Förhoppningsvis ska jag se till att det kommer med DVD program som går hand i hand med mina böcker. Intresserad av det så är det bara att skriva och fråga.

Hörs 2009!!

Ett svar på “NYÅRSAFTON”

  1. Kul att du har en blogg, Oscar!
    Är hemsidan nedlagd helt nu då??
    Keep up the good work!

    Gott Nytt År!

    /isabel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *