S.A.F.E PT 360

_DSC1386

_DSC1388

_DSC1385

Bianchi var platsen som S.A.F.E hade sitt frukostseminarium. Bloggare och tidningar var där och lyssnade på S.A.F.E:s nya framtida PT-Utbildning. Utbildningen kommer att vara mer än en helgutbildning och sen bli PT. Denna utbildning kommer att vara under en termin. Det känns mycket spännande att följa S.A.F.E och den utvecklingen av utbildning som startar upp till hösten. Redan många bokade till utbildningen, så det kanske dags att du bokar upp dig om dina tankar går till att bli PT.

_DSC1458

_DSC1450

_DSC1418

_DSC1409

_DSC1393

_DSC1389

_DSC1391

_DSC1387

Seminariet började kl 07:45 med frukost och sen 08:00 kom det igång med att VD Susanne Björklund presenterade S.A.F.E:s nya utbildning. 08:15-08:35 var det min tur och förklara lite hur jag jobbade och tog upp min bok och de avsnittet i boken som handlar om olika sätt att träna på. Vad som funkar för mig som individ i träningen och hur PT kan lägga upp träningsprogram för sina kunder. hucosport.com är grundarna till tanken bakom för att underlätta träningen för dig och din PT.

_DSC1398

På Plats hade vi även 2 av sveriges största bloggare inom träning och hälsa. 2 inspirerande bloggar där man kan få massor av inspiration och motivation att komma igång med sin träning.

Theres Alvèn som driver bloggen Spark i baken

Åsa Ehrnholm som driver bloggen Ehrnholm.se

_DSC1456

08:45 var frukostseminariet slut och några stannade kvar efteråt för att ställa frågor, men också bara för att dela med sig av erfarenheter.
Tack S.A.F.E för att jag fick komma och vara med i uppstarten av en fantastisk utbildning och till er alla som kom och lyssnade och kan sprida denna nyhet vidare för eventuella NYA PT:n samt att kunden som söker PT nu verkligen frågar sin ev PT vad den har för utbildning och att man vågar byta PT om det inte funkar med dig och din nuvarande PT. Du köper en produkt och du bestämmer för att du ska få ut det du behöver för att nå dina resultat som du drömmer om.

S.A.F.E – Education

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *