Längtar❤️❤️

20131230-224745.jpg

OJ vad jag längtar efter 2014 och allt som ska hända och som jag drömmer ska hända. Ingenting har garantier, men en dröm förblir en dröm om det inte finns en plan bakom att utgå ifrån. Jag kommer att lyckas uppnå min dröm inför 2014 och den blir mer verklig när man har människor omkring sig som tror och peppar en att jag kommer lyckas.
Om någon skulle säga att jag inte kommer att lyckas så är det den personen som sätter krokben på sig själv och inte mig

Det finns inga misslyckanden utan allt är en process som är en lärdom om att testa göra någonting på ett annat sätt.
Börja smått planera din dröm och kanske du har en plan om hur du vill att 2014 ska bli och vilka drömmar du har. Härligare att höja glaset och skåla in det nya året med en planerad dröm du vet kommer uppfyllas än ett löfte du bara gör och tyvärr inte alltid bottnar i slutänden och du känner dig dålig över dig själv att du inte höll ditt löfte. Det löfte som kom efter några glas vin från middagen och någon drink. Hmm!

Det finns ingen som kan uppfylla din dröm som bara du kan. Det är din dröm och den är verklig för just dig. Det finns bara en av dig i hela jävla världen och bara det är ta mej fan jävligt UNIKT.
Gör 2014 till ditt år❤️❤️❤️
Innan jag ska sova är det att skriva i min dagbok och Booosta mig själv.
Se till att Boooosta dig med för det är du värd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *