Våga❤️❤️

20140102-011356.jpg

Börja testa dig fram i din träning!!
Träningen i sig är inte svår, utan de tankar man sätter på sig själv av att man inte kan. Det bästa med träning är att det kan aldrig kan bli fel så länge man har sitt fokus i den träning man ska utföra, samt utgå ifrån vart man befinner sig i dagsläget.
Problemet hos många är att när man kommer igång med träningen så utgår man från sina gamla meriter. Kanske det är mer grabbigt. Tyvärr så blir också träningen mer kortvarig!!
Jag utforskar med övningar. Jag finner mina starka sidor och jag upptäcker mina svaga. FANTASTISKT tycker jag. Då har jag fått facit på vad jag behöver fokusera på. Begränsningen jag har i min kropp är det jag har talat om för min kropp att jag inte klarar av.
Jag går inte in i min träning med tankarna att jag har en begränsning utan mer vilka möjligheter, redskap och tankar jag tar med mig på träningen.
Stegra träningen allteftersom i din tack. Begränsning är vad du själv talar om till dig själv utifrån att du inte kan eller vågar testa.
Jag vet inte alla övningar när jag tränar. Jag testar olika typer av rörelser med kroppen och är mer nyfiken hur jag skulle utforska det jag är mindre bra på.

Man behöver inte visa sig på tuffa linan och lassa på 100 kg direkt och köra bänkpress…. Var realistisk!!

Jag testar och märker jag att det inte alls går, så försöker jag på något annat sätt.

VÅGA TRÄNA UTAN ATT BEGRÄNSA ATT DU INTE KAN!
DU KAN FÖR ATT DU VILL!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *