Planering

20140103-234510.jpg

För att jag ska få mer tid till att bara vara och vara hemma, behöver jag planera in mina tider.
Jag vet att det kan låta hur tråkigt som helst, men jag vet att det funkar.
När jag säger att planera in tid handlar det om att organisera upp när jag skickar mina mail och när jag ska träna själv och sen vilka tider jag har tillgängliga för mina PT kunder.
Jag själv sätter upp vad som är viktigt för mig och att det är hanterbart så att gnistan är kvar under allt arbete.
Jag kan självklart bestämma själv mina tider eftersom jag är egen.
Är man anställd då har man sina arbetsuppgifter som ska göras, men jag tror iaf att känslan att man har för mycket och inte hinner med handlar om att planera sina arbetsuppgifter och endast göra det man är anställd för.
Om jag tittar på när jag var anställd så fick jag på mig mer olika arbetsuppgifter är vad jag var anställd för. Det var då jag kände att jag inte hade tid och jag kunde inte ta det lugnt när jag kom hem. Då behövde jag göra klart det jag var anställd för.

Idag gör jag det jag vill göra och jobbar mycket, men jag styr hela tiden så jag kan njuta av det jag tar mig för.
Plötsligt har jag mer tid att vara med familjen och inte känna tyngd på axlarna att jag inte hinner med.

Jag har skrivit in i min kalender när jag ska ha egen träning samt alla PT kund tider. Städning planeras in när lilla tjejen sover, så jag kan vara med henne på hennes vakna tid och jag är hemma.
Oavsett om man älskar att planera och ha koll hur ens vecka ser ut (som jag) eller inte, så gäller det att strukturera upp. Då får alla tid att träna!! Oavsett om man avsätter 60 min eller 5 min träning. Det är iaf träning som blir gjort eller att jobb uppgifter bockas av då man fokuserar på en sak i taget.

Nu ska jag sova:) fortfarande ledig och njuter. Men jag är snart klar med min planering inför våren och ett lugn lägger sig över mig❤️❤️.
Förändringar kan ske och det kommer att ske, men jag har en grund att utgå ifrån iaf.

Lycka till med din planering och prioritera dig själv först i planeringen och sen andra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *