Träning inför Vasaloppet!

20140109-233839.jpg

24 februari ska jag stå med Bea på startlinjen och köra Vasaloppet. Jag ser verkligen fram emot detta och åkte förra året på 6:43:11. 2012 var det på 6:57 och 2011åkte jag på 7:35:30. Förbättringar för varje år och 2014 är inget undantag. Jag har satt igång min träning nu och ska vara benhård med att utföra min träning. Stark, smidig, bra flås och mentalt stark med meditation. Jag kan inte gissa vad jag skulle kunna komma in på i år, men snabbare iaf.
Skrivit in i kalendern mina träningspass nu så jag tar mig iväg och verkligen gör detta.
Jag har alltid haft att mycket av sina framgångar, drivkrafter verkligen sitter i huvudet. Jag har inga ältande som spökar i mitt huvud just nu och jag kommer inte välkomna dem heller:)
Min kropp kommer kännas lätt och så redo för att ta mig igenom 9 mil.
Bra mat och inplanerad träning som löpning just nu innan snön samt backträning och styrka. Höja vikter och utmana kroppen.
Nu ska jag sova!!! Viktig del för att lyckas, samt massor av vatten som ska fyllas på.
Sov gott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *